Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF

Paylaşım [PAYLAŞIM] QB-Menu ESX

WonderFist1

Üye
FT Kullanıcı
Katılım
4 yıl 17 gün
Mesajlar
516
Cümleten Selamun Aleyküm FT üyeleri. QB den esx'e çevirilmiş scriptlerin bazılarında qb-menu kullanılıyor. O scriptleri esx-menu-default'a uyarlamak yerine tasarımı hoş ve kullanışlı olan qb-menüyü esx çevirdim. Direk resources klasörüne atıp start verirseniz sorunsuz menüyü kullanan scriptleri çalıştıracaktır. Script kod olarak az koda sahipti.

Not: Esx için nh-context var ama scriptleri tek-tek gidip nh contexte entegre etmekle uğraşmamanız için bunu kullanabilirsiniz. Resmon değerini yükselten bir script değil. Boşta 0.00 resmona sahip.





 
Son düzenleme:
İyi de link nerde?
 
QBCore'a geçtiğimde esx'e uyarlanan şeylerin sayısı arttı. ESX'e mi dönsem acaba..
+rep
 
QBCore'a geçtiğimde esx'e uyarlanan şeylerin sayısı arttı. ESX'e mi dönsem acaba..
+rep
Valla öyle. Hala esx kullananlar çok var. Bu yüzden scriptleri esx'e çevirmek bu insanlara destek olur diye düşünüyorum. Ama esx bizim fiveme ilk başladığımız zamanlardan beri var. Hakkını yememek lazım. Teşekkürler rep için
 
Sentence Selamun Alaikum FT members. Some of the scripts converted from QB to esx use qb-menu. Instead of adapting those scripts to esx-menu-default, I converted the nice and useful qb-menu to esx. If you put it directly in the resources folder and start, it will run the scripts that use the menu without any problems. The script had little code as code.

Note: There is nh-context for esx, but you can use it so that you don't have to go through the scripts one-by-one and integrate them into the nh context. It's not a script that raises the resmon value. It has an idle 0.00 official.





Hi the script didn't work for me and I'm wondering if you could help me. My discord is JOE#9037
 

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!