Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF

Sıkmaya başladı

  • Konbuyu başlatan bazq
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 25
  • Görüntüleme 2K

bazq

Üye
FT Kullanıcı
Katılım
3 yıl 9 ay 23 gün
Mesajlar
193
Web sitesi
discord.gg
beni 2-3 aydır çok sıkmaya başladı fivem, zevk almıyorum ne dönen rollerden ne de yaptığım işten. işkence gibi geliyor artık , şunu yapayım diye başlıyorum ama bitiresim gelmiyor. size de öyle gelmiyor mu geliştirici arkadaşlar ? sizi motive eden nedir devam etmenizde ? ben sebep bulamadım
 
lowrp sunuculara gitmek eski mutluluğu veriyor
 
Kitlesi yüzünden oluyor herşey, herkes birşey yapayım satayım veya yapmaya calısayım satayım derdinde. Kimse kimsenin emeğine bakmıyor herkes çıkarcı. Rollerde de +14 sanal mafyamsı elinde silah olup pd vuran abilerim yüzünden tüm sunucuların anası ağladı. Adam akıllı rol yapılacak sunucu sayısı çok az. Kitlenin kötüye gitmesinin sebebi geçen seneki malum pvp veya pvp tarzındaki "roleplay" sunucularıydı. Tüm fivemTR'yi salladı ve kitle boyutunu değiştirdi.
 
Kanka, bir tnae pvp sunucusuna gir. Biraz pvp ile kafanı dağıt ve eğlen. Daha sonra ise bir tane GunRP sunucusuna gir, rac10 keserek işini devam ettir.
 
neler sıkmadı ki, fivem sıkmasın be bazqm
 
BIRAKMA VAKTI GELMIS GEL ROBLOXA
 
bazq bazq bence Bırakma Ama Ara Verebilirsin ( Beni Bu İşe Devam Ettiren Şey Bazı Kendini Bu Piyasada Bişi Sanan Aptallar Onlarla Uğraşmayı Çok Seviyorum )
 
10 aydır uğraştığım, paralar gömdüğüm projem bile zevk vermemeye başladı
 
3 yıldır fivemdeyim. İlk 1.5 yıl baya güzeldi. Roller falan. geliştiricilik bilmiyorduk. Hatta teamspeak geldiğinde çok dehşet farklı bi sistem gibi görüyorduk. Ot toplamalı yıllarda. Sonra bu geliştirici olayına girdikten sonra fazla rp yapamadım ama büyük ihtimal rp yapmaya devam etseydim daha önceden bırakımış olurdum fivemi rollerin kötü olması yüzünden. Aslında burada durmamızın tek sebebi fivemde hatıralarımızın bulunması. Yeni gelenlerdede daha yeni olmalarıdır (bana göre)
 

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!